Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wywala Po Dzisiejszym Restarcie 10 Luty 2011R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze mala usterka, nic nie poradzisz jezeli chodzi o Metin2PL to nie jeden serw tylko troche tego jest wiec nic dziwnego

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

moze mala usterka, nic nie poradzisz jezeli chodzi o Metin2PL to nie jeden serw tylko troche tego jest wiec nic dziwnego

ja mam to samo wszystko co wczesniej ale loga pewnie wszedl nowy hack shield na razie próbuje jakos zrobic zeby nie kikcalo ale moze tez jakas ustereczka ostatnim razem tez tak było

Opublikowano

Ja juz sobie zrobilem ze mnie ni kicka poprostu zainstalowalem metka od nowa z tego roku zaktulizowalem go a potem zablokowalm hack shield programem "lock" jezeli wam to pomoze prosze o mile komy lub +

Opublikowano

ta moze boty i GF daly sie we znaki;] wiecie no boty to juz przesada z tym i chca zrobic porzadek

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...